Shortcodes

• Tab 2
  • Tab 3

Vertical Tabs

Sint nostrud proident, iudicem aliqua mentitum officia do non culpa fabulas, de quorum minim a cupidatat. Si enim praesentibus, incididunt adipisicing ad quibusdam, sint ex ut fugiat mandaremus quo ad quid relinqueret, id in tractavissent qui ex quorum quamquam ubi illum vidisse instituendarum, in multos excepteur. Ad labore iudicem ingeniis, possumus do cernantur, incididunt ea nostrud de o si noster quem legam.

Eram laborum philosophari si commodo eram cernantur. Expetendis a nisi quo ea laboris eruditionem. Duis voluptate comprehenderit, o amet ullamco nam proident lorem mentitum singulis et et lorem appellat ingeniis. Et elit fidelissimae, ex nisi senserit a an ipsum arbitror proident, tamen tractavissent consequat aute quibusdam.

Sint mentitum ita eram lorem, nescius esse laborum se aute litteris illustriora, velit fabulas e consequat ut eu quid quamquam firmissimum, varias mentitum imitarentur, deserunt dolore summis cernantur velit de magna an eiusmod do sint.

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

• Tab 1
  • Tab 2
  • Tab 3

Horizontal Tabs

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

Flex Video

Qui esse singulis. Dolor hic nescius. An nescius consectetur ut aut proident fidelissimae, ex quem proident, fabulas illum quibusdam, aut aut philosophari ita ex amet concursionibus, nisi excepteur appellat.

Flex Video

Flex Image

Probant nisi dolore an cillum.

Info Boxes

Red Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Black Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Responsive PopUp Box. Click Here...

This is a title

Eram ex vidisse ita eiusmod quem legam expetendis nisi, ea elit ingeniis adipisicing, ita ingeniis reprehenderit, probant duis singulis, consequat id vidisse, ne elit domesticarum, quae sed pariatur. Duis de mentitum an amet, malis ita occaecat est magna. Senserit fugiat o incurreret fidelissimae, si quid reprehenderit.

Player List

• Darell Teunis

player

4 – Darell Teunis

• Geoffrey Lonnie
  • Otieno Martie
  • Plinio Angelino

player

8 – Plinio Angelino

• Kevin Jakob
  • Hein Bryce

Contact Form

Latest Posts

You can list category or all posts with this shortcode. You can also select the number of posts to display.

Alten Herren mit klasse Spiel

Gute Besserung Nico!!!

SG Vettelschoß/St. Katharinen – Eudenbach/Aegidienberg 5-1

Nach mehreren Wochen ohne Wettkampfpraxis waren unsere Männer gestern endlich auch wieder im Spielbetrieb aktiv. Die Spielfreude war groß und man war heiß. Von Beginn an machte unsere Mannschaft Druck, dennoch gingen die Gäste nach einer Unachtsamkeit in Führung. Aber unsere Männer ließen sich nicht beeindrucken und zeigten insbesondere läuferisch eine klasse Leistung. Auch die fünf Treffer wurden durch schöne Kombination sehr gut herausgespielt. Kurz vor dem Ende gab es noch einen Strafstoß für die Gastmannschaft, den man jedoch nicht verwerten konnte.

Eine starke Teamleistung unserer SG Männer. Es knipsten Christian Scheuten 2, Oliver Piestert, Bernd Heinen und Sergey Pekin. Vielen Dank auch an den souverän leitenden Schiedsrichter Christian Donauer. Überschattet wurde die Partie jedoch von der schweren Verletzung von Nico Strohmeyer, der ins Krankenhaus eingeliefert werden musste. Mittlerweile steht auch die Diagnose fest. Nico hat sich einen Bruch des Schlüsselbeines zugezogen. Nico, wir wünschen dir alle gute Besserung und schnelle Genesung!

Es spielten: Christian Jettner, Borhan Vahabifar, Christian Reifert, Christian Scheuten, Darius Gilner, Marc Kandels, Matthias Kill, Michael Wolf, Nico Strohmeyer, Oliver Piestert, Pascal Knopp, Patrick Müller, Sergey Pekin, Sven Pöpping, Thomas Honnef