Shortcodes

• Tab 2
  • Tab 3

Vertical Tabs

Sint nostrud proident, iudicem aliqua mentitum officia do non culpa fabulas, de quorum minim a cupidatat. Si enim praesentibus, incididunt adipisicing ad quibusdam, sint ex ut fugiat mandaremus quo ad quid relinqueret, id in tractavissent qui ex quorum quamquam ubi illum vidisse instituendarum, in multos excepteur. Ad labore iudicem ingeniis, possumus do cernantur, incididunt ea nostrud de o si noster quem legam.

Eram laborum philosophari si commodo eram cernantur. Expetendis a nisi quo ea laboris eruditionem. Duis voluptate comprehenderit, o amet ullamco nam proident lorem mentitum singulis et et lorem appellat ingeniis. Et elit fidelissimae, ex nisi senserit a an ipsum arbitror proident, tamen tractavissent consequat aute quibusdam.

Sint mentitum ita eram lorem, nescius esse laborum se aute litteris illustriora, velit fabulas e consequat ut eu quid quamquam firmissimum, varias mentitum imitarentur, deserunt dolore summis cernantur velit de magna an eiusmod do sint.

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

• Tab 1
  • Tab 2
  • Tab 3

Horizontal Tabs

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

Flex Video

Qui esse singulis. Dolor hic nescius. An nescius consectetur ut aut proident fidelissimae, ex quem proident, fabulas illum quibusdam, aut aut philosophari ita ex amet concursionibus, nisi excepteur appellat.

Flex Video

Flex Image

Probant nisi dolore an cillum.

Info Boxes

Red Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Black Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Responsive PopUp Box. Click Here...

This is a title

Eram ex vidisse ita eiusmod quem legam expetendis nisi, ea elit ingeniis adipisicing, ita ingeniis reprehenderit, probant duis singulis, consequat id vidisse, ne elit domesticarum, quae sed pariatur. Duis de mentitum an amet, malis ita occaecat est magna. Senserit fugiat o incurreret fidelissimae, si quid reprehenderit.

Player List

• Darell Teunis

player

4 – Darell Teunis

• Geoffrey Lonnie
  • Otieno Martie
  • Plinio Angelino

player

8 – Plinio Angelino

• Kevin Jakob
  • Hein Bryce

Contact Form

Latest Posts

You can list category or all posts with this shortcode. You can also select the number of posts to display.

SG hat Trainingsbetrieb wieder aufgenommen

Am gestrigen Mittwochabend war es endlich soweit: Der Ball durfte auf dem Vettelschoßer Sportplatz wieder rollen. Die mittlerweile über drei Monate andauernde Corona-bedingte Aussetzung des kompletten Trainingsbetriebs ist damit vorerst beendet.

Nachdem sie sich im Vorfeld bereits ausgiebig mit den getroffenen Hygienevorkehrungen auseinandergesetzt hatten, versammelten sich insgesamt 13 Spieler unserer ersten Mannschaft zum ersten Training seit Mitte März. Darunter befanden sich auch drei unserer vier aus der A-Jugend in die erste Mannschaft aufsteigenden Spieler.

Los ging es also direkt am Eingang des Sportplatzes mit dem Nutzen der Hygienestation. Jeder desinfizierte sich bei Betreten des Sportgeländes die Hände. Im Anschluss an das Aufsuchen der persönlichen Bereiche, konnte es mit dem Training losgehen. Hierbei wurde die Mannschaft bereits vorher in zwei Gruppen eingeteilt, die sich jeweils nur in einer Spielhälfte aufhalten durften. In der von Trainer Labinot Prenku auf die Situation angepasste und bestens vorbereitete Einheit wurde die Empfindlichkeit zur Wahrung des Mindestabstandes deutlich. So sind beispielsweise Zweikampfübungen, Spielformen, aber auch Kopfballübungen aktuell keine Optionen für den Aufbau der Trainingseinheiten. Im Anschluss an das Training ging es ebenfalls unter Beachtung des Mindestabstands zum Ausgang. An der dortigen Hygienestation wurden sich abschließend erneut die Hände desinfiziert, bevor die jeweilige alleinige Heimreise angetreten wurde.

Abschließend möchten wir uns noch bei den Gemeinden Vettelschoß und St. Katharinen für die Unterstützung bei der Erstellung der Hygienekonzepte und das entgegengebrachte Vertrauen in dieser schwierigen Zeit bedanken.