Shortcodes

• Tab 2
  • Tab 3

Vertical Tabs

Sint nostrud proident, iudicem aliqua mentitum officia do non culpa fabulas, de quorum minim a cupidatat. Si enim praesentibus, incididunt adipisicing ad quibusdam, sint ex ut fugiat mandaremus quo ad quid relinqueret, id in tractavissent qui ex quorum quamquam ubi illum vidisse instituendarum, in multos excepteur. Ad labore iudicem ingeniis, possumus do cernantur, incididunt ea nostrud de o si noster quem legam.

Eram laborum philosophari si commodo eram cernantur. Expetendis a nisi quo ea laboris eruditionem. Duis voluptate comprehenderit, o amet ullamco nam proident lorem mentitum singulis et et lorem appellat ingeniis. Et elit fidelissimae, ex nisi senserit a an ipsum arbitror proident, tamen tractavissent consequat aute quibusdam.

Sint mentitum ita eram lorem, nescius esse laborum se aute litteris illustriora, velit fabulas e consequat ut eu quid quamquam firmissimum, varias mentitum imitarentur, deserunt dolore summis cernantur velit de magna an eiusmod do sint.

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

• Tab 1
  • Tab 2
  • Tab 3

Horizontal Tabs

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

Flex Video

Qui esse singulis. Dolor hic nescius. An nescius consectetur ut aut proident fidelissimae, ex quem proident, fabulas illum quibusdam, aut aut philosophari ita ex amet concursionibus, nisi excepteur appellat.

Flex Video

Flex Image

Probant nisi dolore an cillum.

Info Boxes

Red Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Black Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Responsive PopUp Box. Click Here...

This is a title

Eram ex vidisse ita eiusmod quem legam expetendis nisi, ea elit ingeniis adipisicing, ita ingeniis reprehenderit, probant duis singulis, consequat id vidisse, ne elit domesticarum, quae sed pariatur. Duis de mentitum an amet, malis ita occaecat est magna. Senserit fugiat o incurreret fidelissimae, si quid reprehenderit.

Player List

• Darell Teunis

player

4 – Darell Teunis

• Geoffrey Lonnie
  • Otieno Martie
  • Plinio Angelino

player

8 – Plinio Angelino

• Kevin Jakob
  • Hein Bryce

Contact Form

Latest Posts

You can list category or all posts with this shortcode. You can also select the number of posts to display.

SG I mit starkem Test

Stefan Zent netzt vierfach ein

SG St. Katharinen/Vettelschoß – SV Rheinbreitbach 6-2

Nachdem die letzten beiden Testspiele ausgefallen waren, wollten unsere Jungs dieses Spiel unbedingt nutzen um für den immer näher kommenden Saisonauftakt gerüstet zu sein und sich in Form zu bringen. Dieses gelang über die größte Distanz der Partie sehr gut. Nur in Hälfte zwei merkte man in gewissen Abschnitten, dass man die restlichen drei Wochen noch braucht um das hohe Tempo über 90 Minuten zu gehen. Die sechs Treffer waren alle sehenswert. Zunächst setzte sich Stefan Zent im Strafraum gekonnt durch und legte die Kugel am Keeper vorbei ins Netz. Dem 2-0 ging eine tolle Flanke von Sebastian Riebartsch von der linken Seite voraus, ebenso schön der Abschluss von Stani Petker, der hoch stieg und perfekt per Kopf ins linke Eck vollendete. Der dritte Treffer dann einfach nur überragend. Spielertrainer Labinot Prenku zirkelte eine Ecke genau an die Strafraumgrenze, wo Stefan Zent das Leder volley im linken Giebel versenkte. Ein Traumtor. Und Stefan war einfach nicht zu bremsen, wurde durch seine Mitspieler immer wieder gekonnt in Szene gesetzt und verwandelt mit einem Flachschuss zum 4-0 Halbzeitstand. Nach der Pause wurde der SV stärker, zeigte dann auch warum man in der B-Klasse als einer der Aufstiegsfavoriten gehandelt wird und verkürzte auf 2-4, ehe wiederum Stefan und dann auch nochmal Stani mit seinem zweiten Treffer für den 6-2 Endstand sorgten.

Ein gelungener Test mit tollen Toren, aber auch der Botschaft, dass bis zum Auftakt in der Meisterschaft noch gut gearbeitet werden muss.

Es spielten: Lukas Peikert, Sebastian Riebartsch, Labinot Prenku, Patrick Kozauer, Fabian Lacher, Pascal Lahr, Felix Strauch, Jannik Hüngsberg, Andreas Nunheiser, Stanislav Petker, Moritz Strauch, Lars Hübenthal