Shortcodes

• Tab 2
  • Tab 3

Vertical Tabs

Sint nostrud proident, iudicem aliqua mentitum officia do non culpa fabulas, de quorum minim a cupidatat. Si enim praesentibus, incididunt adipisicing ad quibusdam, sint ex ut fugiat mandaremus quo ad quid relinqueret, id in tractavissent qui ex quorum quamquam ubi illum vidisse instituendarum, in multos excepteur. Ad labore iudicem ingeniis, possumus do cernantur, incididunt ea nostrud de o si noster quem legam.

Eram laborum philosophari si commodo eram cernantur. Expetendis a nisi quo ea laboris eruditionem. Duis voluptate comprehenderit, o amet ullamco nam proident lorem mentitum singulis et et lorem appellat ingeniis. Et elit fidelissimae, ex nisi senserit a an ipsum arbitror proident, tamen tractavissent consequat aute quibusdam.

Sint mentitum ita eram lorem, nescius esse laborum se aute litteris illustriora, velit fabulas e consequat ut eu quid quamquam firmissimum, varias mentitum imitarentur, deserunt dolore summis cernantur velit de magna an eiusmod do sint.

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

• Tab 1
  • Tab 2
  • Tab 3

Horizontal Tabs

Eram laborum philosophari

Ubi illum vidisse

Flex Video

Qui esse singulis. Dolor hic nescius. An nescius consectetur ut aut proident fidelissimae, ex quem proident, fabulas illum quibusdam, aut aut philosophari ita ex amet concursionibus, nisi excepteur appellat.

Flex Video

Flex Image

Probant nisi dolore an cillum.

Info Boxes

Red Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Black Box

Probant nisi dolore an cillum nescius esse laborum.

Responsive PopUp Box. Click Here...

This is a title

Eram ex vidisse ita eiusmod quem legam expetendis nisi, ea elit ingeniis adipisicing, ita ingeniis reprehenderit, probant duis singulis, consequat id vidisse, ne elit domesticarum, quae sed pariatur. Duis de mentitum an amet, malis ita occaecat est magna. Senserit fugiat o incurreret fidelissimae, si quid reprehenderit.

Player List

• Darell Teunis

player

4 – Darell Teunis

• Geoffrey Lonnie
  • Otieno Martie
  • Plinio Angelino

player

8 – Plinio Angelino

• Kevin Jakob
  • Hein Bryce

Contact Form

Latest Posts

You can list category or all posts with this shortcode. You can also select the number of posts to display.

Corona-Krise: FVR setzt Spielbetrieb vorerst bis 20. April aus

Seit der Entscheidung des Fußballverbandes Rheinland, den Spielbetrieb vorerst bis zum 31. März 2020 abzusetzen, hat sich die Lage hinsichtlich der die Corona-Krise in Rheinland-Pfalz und ganz Deutschland verschärft. Daher hat der Fußballverband Rheinland in Abstimmung mit dem Deutschen Fußball-Bund und dem Fußball-Regional-Verband Südwest nun entschieden, die Generalsabsage zu verlängern und den Spielbetrieb bis mindestens einschließlich Montag, 20. April 2020, ruhen zu lassen. Dies betrifft nach wie vor sämtliche Spielklassen und Pokalwettbewerbe der Herren, Frauen, Jugend und des Ü-Fußballs auf Sportplätzen im Freien sowie sämtliche Wettbewerbe in der Halle. Grundlage dieser Entscheidung sind die entsprechenden Leitlinien der Bundesregierung – diese besagen, dass der Sportbetrieb auf und in allen öffentlichen und privaten Sportanlagen, Schwimm- und Spaßbädern, Fitnessstudios und ähnliche Einrichtungen für den Publikumsverkehr zu schließen ist.

Die Sportschule Oberwerth ist bis einschließlich 30. April 2020 geschlossen. So sind neben dem Spielbetrieb auch alle Maßnahmen der Talentförderung, der Schiedsrichterausbildung sowie der Trainer-Aus- und –Fortbildung im Fußballverband Rheinland abgesagt. Gremiensitzungen werden verlegt oder ggf. als Video- oder Telefonkonferenzen durchgeführt.

Mit den Folgen der Pause für den Spielbetrieb befasst sich der Fußballverband Rheinland fortwährend, es werden verschiedene Szenarien und Lösungen durchdacht und diskutiert. Durch die dynamische und nicht absehbare Entwicklung der Corona-Krise ist es jedoch nicht möglich, zum jetzigen Zeitpunkt verbindliche Aussagen zu treffen.
(Quelle: FVR)